Aston Villa – West Brom

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Aston Villa gick vinnande ur den första striden tidigare i veckan. Efter att endast ha skrapat ihop 3 poäng på 12 ligamatcher och med endast 3 gjorda mål framåt under samma period så hade man äntligen lite flyt där man tilldömdes en straffspark i de absoluta slutminuterna. Man har dock gått starkt i cupen, men det anfallsspelet som har varit det främsta bekymret för nytillträdde Tim Sherwood.

West Bromwich behöver trots förlusten, vilket blev den andra på 11 tävlingsmatcher under Tony Pulisledning, troligtvis inte bekymra sig nämnvärt då 30 inspelade poäng är relativt bra i det här stadiet. Det är i första hand ett mer defensivt tryggt ”Baggies”, samtidigt blev jag något förvånad över att man valde att spela så pass försiktigt som man gjorde där man skapade oerhört lite i anfallsväg – dock något jag tror att man kan släppa på nu där antingen Sessegnon eller McManaman kan eller borde spetsa till offensiven att jämföra med tisdagens elva.

Detta West Midlands-derby har redan spelats två gånger under den här säsongen och det har slutat med 8 kortpoäng och nu senast landade det på 6 gula kort. I en rak och direkt avgörande cupmatch förväntar jag mig tuffa tag från start. Till den här matchen är det Anthony Taylor som sköter pipan och bland de mer anlitade Premier League-domarna är han en av de mer kortglada herrarna med i snitt ca 4,4 kort/ligamatch, vilket är förhållandevis mycket i en liga där toleransnivån är någorlunda hög. Han har dömt 4 cupmatcher under säsongen, senast Capital One Cup-finalen förra helgen, där han har kommit upp i 5, 9, 5 samt 3 kortpoäng. Minst 5 kortpoäng i matchen spelas med medel.

  • Match: Aston Villa – West Bromwich
  • Spel: Över 4,5 kort (AH)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 18:30, 7/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar