Man United – West Brom

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Manchester United var oerhört formstarkt under en period där man stod på 6 raka segrar i ligaspelet, vilket har bidragit till att man har kopplat ett rejält grepp om en position bland topp-4. Man kommer dock från ett par sämre resultat i form av två bortamatcher mot Chelsea, där insatsen visserligen var fullt godkänd, samt Everton där man var desto sämre. Till den här helgen börjar det dock ljusna en aning och man vänder återigen hemåt till Old Trafford där man har varit väldigt effektivt med en hög poängskörd. I ligaspelet har man vunnit 11 av sina 12 senaste hemmamatcher och i 10 av dessa matcher har man stått för minst 2 gjorda mål framåt.

West Bromwich hade en betydligt sämre period, med ovanligt många insläppta mål sett till den fotbollen den nuvarande managern förespråkar, men dess har dock följts upp med två goda resultat med nollan intakt mot Crystal Palace och nu senast mot Liverpool. Överlag tycker jag inte att man har presterat något märkvärdigt över dessa tillställningar. Noterbart att man i dessa två tillställningar har släppt till hela 41 avslut med ett bollinnehav på mellan 27 till 32 procent, och ger man bort ett liknande initiativ till det här motståndet har jag svårt att se hur man ska kunna stå emot i 90 minuter. Hos bortalaget är förstemålvakten Ben Foster struken sedan tidigare.

Manchester United att vinna med minst två måls marginal spelas med en insats strax under medel.

  • Match: Manchester United – West Bromwich
  • Spel: Manchester United -1,5
  • Odds: 2,10 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18.30 2/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar