West Brom – Arsenal

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

West Bromwich är nästjumbo i Premier League. Hemmalaget är emellertid väldigt svåra att bryta ner. Det tyder statistiken på. 13 av matcherna under säsongen har resulterat i under 2.5 mål. Hemmalaget kommer dessutom få vila något längre än gästande Arsenal. Mycket viktigt att klubben försöker plocka poäng, för att kunna avancera uppåt i tabellen. Kommer förmodligen bli avgörande för bottenstriden.

Arsenal innehar sjätteplatsen i Premier League, platsen precis nedanför Europaspel. Arsenal har läckt fem mål på de två senaste matcherna och det är såklart inget Arsene Wenger är nöjd med. Säkerligen har det tränats försvarsspel inför denna matchen. Starkast möjliga lag för Arsenal i senaste matchen mot Crystal Palace och gästerna kommer förmodligen sätta en del utav stjärnorna på bänken här.

Jag spelar på under 2,5 mål till 2,00 @ William Hill.

  • Match: West Brom – Arsenal
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,00 @ William Hill
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 17:30, 31/12

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar