Liverpool – West Brom

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Liverpool är formstarka för tillfället. Med cupen inräknad hade man innan krysset mot Manchester United senast fem raka vinster och då stod bland andra Chelsea och Leicester som motståndare under den här perioden. Upp till ettan Manchester City skiljer endast två pinnar och däremellan finns Arsenal och Tottenham. Just nu handlar det om att inte tappa poäng i matcher som denna.

West Bromwich är svårbedömda, men av deras trupp och prestationer hittills att bedöma ska bottenstriden kunna undvikas. West Bromwich är kända för att vara försvarsstarka och lite tunnare framåt, men de har visat att en hel del udd finns på sistone. Tre raka 1-1-matcher är uppradade, senast mot Tottenham och dessförinnan vann man med 4-2 över West Ham.

Jag tror båda lagen gör mål i matchen till 2,15 @ Unibet.

  • Match: Liverpool – West Bromwich
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 2,15 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 18:30, 22/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar