West Brom – West Ham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dags för 8-delsfinal i FA-Cupen när West Bromwich tar emot West Ham på The Hawthorns.

För West Bromwich del är detta första motståndet från Premier League i årets FA-Cup då deras väg till femte omgången har gått via Gateshead (7-0) från nordöstra England och rivalerna Birmingham City som slogs tillbaka med 2-1. The Baggies är ett lag som blandar briljanta insatser, som senast då laget besegrade Swansea hemma, med bottennapp som insatsen mot Tottenham där laget åkte på en 3-0 förlust hemma på Hawtorns. Laget parkerar på en 14:e plats före rivalerna Aston Villa. Målet är att hänga kvar.

Om vi kollar hur säsongen utvecklats och tar en titt i serietabellen ska West Ham stå som segrare men fotboll är komplex och West Ham är komplext, denna match spelas på Hawtorns och på bortaplan är West Ham helt naturligt inte samma lag som hemma på Boleyn, faktum är att senaste bortasegern i seriespelet kom just mot West Bromwich den 2/12. Turneringen är av allra högsta prioritet för såväl ledning, manager, spelartrupp och fans. Bästa möjliga lag kommer ställas upp för att bemästra West Bromwich.

De 10 senaste inbördes mötena mellan lagen har resulterat i sex stycken oavgjorda och två vinster var. Med tanke på West Hams satsningar på cupen och deras form kommer jag spela West Hamn Draw No Bet till 2,06 @ Unibet.

  • Match: West Bromwich – West Ham
  • Speltips: West Ham DnB
  • Odds: 2,06 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 14/2, 13:45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar