West Brom – Newcastle

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

West Bromwich inledde Premier League-säsongen starkt, men föll emellertid ihop, väldigt snabbt. Två segrar i serieupptakten följdes upp av elva matcher utan seger. Bottentrion flåsar tätt. Bägaren rann också över och det sista förtroendet för Tony Pulis åts upp. Gary Megson ersatte honom. I hans första match med ansvaret blev matchen oavgjord borta mot Tottenham. Hemmalaget är starkare nu.

Newcastle, de kryper allt närmare tabellens bottenskikt. Detta efter fyra förluster uppradade och de föll med hela 0-3 när de fick besök av Watford senast. Garanterat att det darras en hel del hos The Magpies för närvarande. Bättre timing att ställas mot Newcastle kunde West Brom knappast få. Nykomlingen är helt under isen. Med en ny tränare på plats stod WBA för en superprestation och trenden kan fortsätta.

Jag spelar på West Bromwich -0,25 mål (Asian Handicap) till 2,04 @ bet365.

  • Match: West Bromwich – Newcastle
  • Spel: West Bromwich -0,25 mål (AH)
  • Odds: 2,04 @ bet365
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 28/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar