Aston Villa – Man City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Aston Villa har givetsvis haft positiva resultat på sistone med tanke på att laget innehar jumboplatsen i Premier League. Emellertid har det ofta varit i enklare matcher och med visst flyt. Det skiljer fortfarande hela tio pinnar upp till säker mark i serien. Finns självklart vissa förväntningar och förhoppningar, men redan nu känns det som att det blir en tupp uppgift att lösa för Villa.

Manchester City har haft varierande resultat på sista tiden, men allt som oftast gör City topprestationer och säckar sällan ihop helt och hållet. Tre pinnar skiljer upp till serieledande Leicester, dessutom är man vidare i Ligacupen efter 3-1-vinsten över Everton senast och ska ses med en superb chans att avancera vidare även i FA-cupen.

Det är en enorm klasskillnad som råder mellan dessa lagen. Aston Villa borde förstås ha fått en självförtroendeboost i och med de senaste resultaten – fem raka utan förlust, men fokus bör ligga på ligan och inte cupen. Manchester City har även de fem i följd utan torsk. Jag tror Man City drar längsta strået i stacken och spelar därför den raka tvåan till 2,00 @ William Hill.

  • Match: Aston Villa – Man City
  • Spel: Man City (2)
  • Odds: 2,00 @ William Hill
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 16:00, 30/1

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar