Colchester – Aston Villa

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Colchester huserar i League Two, den engelska fjärdedivisionen och det är med en bitter eftersmak som premiärmatchen mot Accrington Stanley förlorades med 1-3. Colchester kommer förmodligen hamna någonstans runt mittenskiktet av tabellen. För hemmalaget är detta en större match än för gästernas del och Colchester vill förstås knäppa en klubb som Aston Villa, även om de förväntas rotera lite grann.

Aston Villa har ett tydligt mål och det är att ta klivet tillbaka till Premier League. Man satsar hårt och det mest uppmärksammade nyförvärvet för Aston Villa är den rutinerade mittbacksklippan John Terry. Han kommer spela en stor roll under säsongen. Motivationsfaktorn är alltid stor i Ligacupen, där de stora pjäserna inte sällan roterar hejvilt och kliver in med en rätt loj inställning. Jag tror på Colchester här.

Jag spelar på Colchester +1,0 (Asian Handicap) till 1,90 @ ComeOn.

  • Match: Colchester – Aston Villa
  • Spel: Colchester +1,0 (AH)
  • Odds: 1,90 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar