QPR – Aston Villa

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Premier League-fotbollen sparkas vidare med en kvällsmatch denna måndag när den 9:e omgången ska fullbordas. Värdefulla poäng står på spel här på Loftus Road i London när QPR ska drabba samman med Aston Villa. Två lag som i första hand har haft stora svårigheter med målproduktionen och formen i överlag men där det ena laget, i mitt tycke, är något mer tydligt i sin spelidé. Jag vill nog ge gästerna chansen till att avgå med samtliga poäng från den engelska huvudstaden.

Queens Park Rangers parkerar alltjämt sist i tabellen och måste börja håva in resultat där man redan nu har 5 poäng upp till närmsta lag ovanför. Man visade dock en tydlig ambition om att vända den negativa trenden efter en väldigt bra prestation, som var säsongens främsta, i hemmamötet med Liverpool men dubbla självmål sänkte laget i matchens absoluta slutskede. En tung smäll för Harry Redknapp och hans manskap där managern, eventuellt, riskerar att förlora sitt jobb om man inte får med sig något från den här tillställningen. Ett skifte i spelsättet senast, vilket fungerade bättre, när man valde att spela med två man på topp där Bobby Zamora var riktigt bra som target i 80 minuter (även om det inte gav några mål). Här kommer man antagligen behöva klä på sig den spelförande rollen, vilket man inte behövde senast, och det är här man har sett aningen uddlöst ut tidigare under säsongen där man har svårigheter med att sätta bollen i boxen. Hemmalaget kommer till spel med frågetecken på Sandro, Onuoha och Barton. Faurlin och Mutch är däremot otillgängliga för spel.

Aston Villa lyfte jag själv fram som nedflyttningskandidat inför fjolåret, något man redde ut i slutändan, där jag hade något större förväntningar på laget till den här säsongen med nyckelspelarna kvar utöver värvningar av rollspelare som jag tyckte skulle kunna passa in. Inledningen var även strålande där man gick obesegrat från de 4 första matcherna, men i takt med att spelschemat har blivit betydligt svårare så har man nu förlorat 4 raka istället. Arsenal, Chelsea, Manchester City och Everton har resulterat i en målskillnad på 0-11 där försvarsspelet inte har varit lika effektivt som den var innan samtidigt som man har varit riktigt uddlöst framåt. Man står dock inför en mer överkomlig uppgift ikväll där det är oerhört positivt att både Ron Vlaar och Christian Benteke är tillbaka i spel efter sina skador. Bortalaget har ett avbräck sedan tidigare där Delph alltjämt går skadad. Frågetecken på både Senderosoch Baker som båda hade gjort upp om den andra platsen i mittlåset.

Tillsammans har de båda lagen skrapat ihop 10 mål på totalt 16 ligamatcher, vilket får ses som en relativt enkel förklaring till de dystra tabellplaceringarna. Villa har alltså matchats hårt mot tufft motstånd (merparten av fjolårets topp-5) på slutet, men i grunden har man förbättrat det låga försvarsspelet, man har väldigt mycket speed och trivs när man får ytor att ställa om på. QPR är desto mer trögt, framförallt i centrallinjen, med svårigheter till att föra spelet. Kan bli tillfälligheternas match där en slumpboll kan fälla avgörandet mellan två lag som har svårigheter framåt, och där vill jag se ett visst spelvärde på gästerna där bet365 sticker ut något. Aston Villa var stundtals vassare utanför Villa Park under fjolåret och jag anser nog att man, trots den svaga utdelningen, är mer tydligt i sin spelidé. Den raka bortasegern testas, Aston Villa att stå som vinnare spelas med en låg insats.

  • Match: QPR – Aston Villa
  • Spel: Aston Villa (2)
  • Odds: 3,50 @ bet365
  • Units: 2,5/10
  • Spelstopp: 21.00 27/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar