Hull – Aston Villa

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Ytterligare en väldigt viktig match i de nedre regionerna av tabellen där Hull tar emot Aston Villa.

Hull kom till Etihad Stadium  med 4 raka nederlag. Man gjorde en fin prestation och man var tilläggsminuter från en sensationell seger där man i slutändan fick nöja sig med en poäng. Här väntar dock en annan typ av uppgift och det är kanske här man har haft allra svårast. Man har, precis som kvällens motstånd, haft stora svårigheter framåt där man är aningen svagt och ineffektivt på den sista tredjedelen av banan. Inför helgen hade Tigers nollats i 8 av sina 10 föregående tävlingsmatcher, ett svagt facit jämförbart med hemmaspelet där man endast har mäktat med två fullpoängare över 11 omgångar  här på KC Stadium.

Aston Villa har  envisats med att bygga längre sviter som antingen har varit positiva över ett par matcher eller väldigt negativa över en större period och bortalaget är nu farliga nära nedflyttningsstrecket efter 9 raka ligamatcher utan vinst och än mer skrämmande att man inte har lyckats göra mer än två mål under den perioden. Går dock att till viss del försvara med att man har haft ett tufft spelschema på slutet. Återstår att se om traditionens makt kvarstår där bortalaget, sedan 2006, har stått som segrare i 7 av 8 tillställningar de båda lagen emellan.

Hull kommer in till den här matchen med större självförtroende och förväntningar efter det som presterades på Eastlands, något jag vill se som ett riskmoment inför en uppgift som kommer skilja sig från det man gick upp emot i helgen. Jag väljer att spela på Aston Villa till 3,65 @ Unibet.

  • Match: Hull – Aston Villa
  • Spel: Aston Villa
  • Odds: 3,65 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 10/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar