Norwich – Man United

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Situationen är inte speciellt optimal för Norwich. De har förlorat tre matcher efter varandra och har två poäng upp till Newcastle och säker mark. De två kvarvarande matcherna mot Watford och Everton, är mer som nyckelmatcher för Norwich med tanke på att det är motståndare som i praktiken knappt har någonting att spela för. Norwich är förbannat uddlösa för tillfället. Som tidigare nämnt: tre raka torskar, och inte ett enda mål i dessa, har det blivit.

Gästande Manchester United spelar istället för fjärdeplatsen – egentligen mot all logik med tanke på hur det sett ut under säsongen, men det finns uppenbarligen en styrka i att poängen kan kammas in trots bristfälliga prestationer. Med en match mindre spelad än lokalkonkurrenten Manchester City ovan, är avståndet på fyra pinnar upp dit. Därtill jagar flera konkurrenter häck i häl. Efter 0-3-torsken över Tottenham har United steppat upp och levererat flera fina resultat; innan 1-1 mot Leicester senast, hade man vunnit fyra matcher efter varandra

Jag spelar raka tvåan till 1,91 @ William Hill.

  • Match: Norwich – Man United
  • Spel: Man United (2)
  • Odds: 1.91 @ William Hill
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 13:45, 7/5

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar