Norwich – Brighton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Norwich har inte lyckats komma upp i önskad standard i årets Championship och befinner sig utom räckhåll för playoffplatserna. Laget har ändå haft tillgång till en stark spelartrupp. Slutspurten av spelåret har inte varit alls bra, det blev emellertid en 3-1-vinst borta över Preston North End senast. Laget spelar en framåtlutad och glädjefylld fotboll. Samtidigt innebär detta att defensiven ofta tar stryk.

Brighton har skrivit historia. Klubben är klara för deras första säsong i Premier League. Detta efter att Wigan värjts undan med 2-1 under måndagskvällen. Med säkrat Premier League-kontraktet och säkert en del småslitna spelare, lär man rotera lite i laget. Tre av serieledarnas fyra senaste matcher har gått över 2,5 mål. Framåt har det sett fantastiskt bra ut, målen radas upp. Fart och fläkt.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,73 @ bet365.

  • Match: Norwich – Brighton
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,73 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 21/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar