Brighton – Derby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brighton har på senaste tiden visat upp tydliga spelmässiga brister. Detta har fått konsekvenser gällande poängskörden. Laget har dock varit i liknande position flera gånger tidigare. Endast en vinst på de tre senaste ligamatcherna och det börjar bli stressigt för hemmalaget som helt enkelt inte har råd med en så pass dålig form om laget ska ta en direktplats till Premier League.

Derby innehar tiondeplatsen i Championship efter 36 matcher in i säsongen. Varken spel- eller formmässigt finns det mycket som talar för en uppryckning, varpå säsongen i stora delar är död för laget. Det lär bli svårt att ta sig till ett play-off, men samtidigt är kontraktet så gott som klart. Jag tror inte laget har motivation till att kunna utmana ett taggat Brighton

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ betway.

  • Match: Brighton – Derby
  • Speltips: Brighton (1)
  • Odds: 1,85 @ betway
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 10/3

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar