Huddersfield – Derby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Huddersfield som var riktigt på gång för någon vecka sedan ser fortsatt svaga ut för dagen då man har 3 raka utan seger bakom sig nu. Senast spelade man 0-0 borta mot Brighton vilket får ses som ett steg i rätt riktning för laget som innan det hade två raka förluster mot starkt motstånd i Reading och Ipswich. På hemmaplan spelar man ofta en energisk fotboll med ett offensivt tänk och linan 2.5 har man varit över i 4 av lagets 5 senaste hemmamatcher. Det är just hemmaplansfavören som gör att jag tror man kan ställa till de något för Derby då laget har en förmåga att höja sig när man ställs mot bättre motstånd, det såg man inte minst för 2 matcher sedan då man slog formstarka Burnley med 2-1 hemma på John Smith’s Stadium. Nu väntar återigen en tuff match men man har 2 raka segrar i ryggen mot Derby på sin hemmaplan så nog vet man att man är kapabla att slå dem!

Derby går från klarhet till klarhet för dagen och ståtar nu med7 raka segrar. Värt att nämna är att laget gjort 2 mål eller fler i 6 av dessa 7 matcher så offensiven är det verkligen inget fel på. Lagets defensiv är relativt stabila men visst svajar den ibland och man har släppt in mål i 4 av lagets 5 senaste matcher så helt på topp är den inte och idag saknas lagets kanske bästa försvarare vilket gör mitt spel än mer spelvärt! Man har en offensivt lagd trupp där vasse mittfältaren Craig Bryson är riktigt vass för dagen och öser in mål och assist för laget. Utöver honom har man starka målskyttar i Chris Martin (10 mål), Jamie Ward (7 mål) ochSimon Dawkins som fick göra mål senast i segern mot Doncaster. Formstark trupp med riktigt formstarka och vassa offensiva spelare. Bäddat för en målfest här!

  • Match: Huddersfield – Derby
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds 1,90 @ Unibet
  • Insats: hög
  • Spelstopp: 26/12, 16.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar