Derby – Chelsea

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Ligacupen är tillbaka och i kvartfinalen ställs Derby mot Chelsea på Pride Park Stadium.

Derby County ligger trea i The Championship kommer till matchen med tre segrar och två förluster under deras fem senaste matcher, bland annat nu i helgen när de förlorade med 2-0 borta mot Middlesbrough. Däremot har de presterat betydligt bättre hemmaplan. De har till exempel vunnit de tre senaste matcherna med 11-2 och över hela säsongen har de åtta segrar, tre oavgjorda och en förlust.

Chelsea slog Hull med 2-0 nu under helgen vilket betydde att vårt speltips att de skulle vinna och hålla nollan prickade rätt. De har nu två raka segrar sedan nederlaget mot Newcastle men båda segrarna har varit hemma på Stamford Bridge. Chelseas bortaspel de senaste månaderna har varit under all kritik för ett lag som vill vinna ligan. De har bara vunnit tre av deras sju senaste bortamatcher och bland annat endast fått 1-1 mot Maribor, 0-0 mot Sunderland och nu senast förlust 2-1 mot Newcastle.

Cupmatch, en publik som är bakom laget. Derbyspelarna kommer vara taggade, det är en sak som är säker. Ett mål före 79:e minuten, bör de kunna klara under rådande omständigheter. Chelsea har släppt in mål i 9 av 12 bortamatcher i år. Burnley, Crystal Palace, Shrewsbury har gjort det. Då borde Derby ha goda chanser att göra det också.

  • Match: Derby County – Chelsea
  • Spel: Derby mål före 79:e minuten
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!