Norwich – Manchester City

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Norwich fortsätter att förlora och nykomlingen kan ha stått för ytterligare en kort återkomst till Premier League. Man har dock inte mer än en poäng upp till säker mark, men trenden är relativt bekymmersam för Alex Neils manskap som nu endast har plockat en ynka poäng från sina 9 senaste ligamatcher. Dessutom har Norwich inga speciellt större spelidéer framåt och försvarsspelet har varit väldigt instabilt sedan årsskiftet och under denna segerlösa svit har man legat på ett snitt på 2,5 insläppta mål/match.

Manchester City serverades en enkel uppgift senast med svagast möjliga motstånd, men utöver resultatet även viktigt att man hittade sina kombinationer framåt efter en väldigt svag period. Inför mötet med Aston Villa hade City förlorat 3 ligamatcher i följd, vilket har bidragit till att inte bara ligatiteln ser ganska så avlägsen ut. Bortalaget kommer till spel med en bredare trupp nu när skadelistan har lättat vecka för vecka. I detta läge vill jag ge deras grundkapacitet ett visst förtroende mot ett motstånd som har haft det desto svårare.

Den raka bortasegern på Manchester City spelas till 1,62 @ bwin.

  • Match: Norwich – Manchester City
  • Spel: Manchester City
  • Odds: 1,62 @ bwin
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 13:45, 12/3

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!