Manchester City – Chelsea

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester City har visserligen sex förlustfria matcher uppradade på raken, varav två i Champions League, men har samtidigt haft problem mot sämre motstånd. När nivån skruvats upp, har City också steppat upp. Detta visades upp, framförallt när Barca kom på besök till Etihad Stadium och föll med 3-1.

Chelsea är formstarka och har vunnit sex seriematcher efter varandra. Dessutom har laget hållit nollan i fem av dessa. Sviten var nära att brytas i Londonderbyt mot Tottenham senast, men 0-1 vändes till 2-1 efter två snabba mål i den andra halvleken. Känns dock som att Chelsea ska falla ihop snart. Tottenham var den snäppet bättre parten på Stamford Bridge.

Jag spelar raka ettan till 2,20 @ William Hill.

  • Match: Man City – Chelsea
  • Speltips: Man City (1)
  • Odds: 2,20 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 13:30, 3/12

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar