Sevilla – Manchester City

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevilla har spelat relativt knackigt i Primera Division hittills denna säsongen och parkerar först på 11:e platsen. Formen pekar uppåt tycker jag, även att det blev förlust borta mot Villarreal i senaste omgången. Den gula ubåten på bortaplan är ingen lätt match, utan Sevilla har möjligheter att bjuda upp till match. Hemma på Ramon Sanchez Pizjuan är man betydligt mycket bättre än på bortaplan enligt mig, de spelar med en betydligt högre fart. Det brukar innebär svängiga matcher och väldigt sevärda sådana. Det finns ingen anledning att tro annat idag när Sevilla måste jaga en trepoängare för att få kontakt med Juventus och Man City. Att de kan skapa chanser på engelsmännen såg vi i senaste mötet, där jag tycker Sevilla var det något bättre laget trots en 2-1 förlust. Men att trycka på framåt innebär även att man blottar sig bakåt, vilket kan straffa sig idag. Det finns kapabla anfallare hos gästerna som kan förvalta en kontring.

Manchester City går starkt i Premier League och även i Champions League har man öppnat hyfsat. Engelsmännen står på sex poäng just nu och placerar sig som tvåa bakom Juventus. Men det jag sett av laget hittills har inte imponerat och som jag nämnde tycker jag att Sevilla var det något bättre laget senast. Innan det vart det vinst på bortaplan mot Borussia M’Gladbach (2-1), i en match där chanserna verkligen haglade åt båda håll. Det kunde utan problem blivit det dubbla antalet mål med lite mänskligare målvakter. Lite samma matchbild förväntar jag mig se idag när Sevilla måste trycka på framåt, och då tror jag att gästerna är med och dansar i samma tempo, precis som mot tyskarna. Nu går Silva och Agueroskadade i City men jag tycker det finns nog med kvalité för att straffa Sevilla. Bruyne, Bony, Sterling och Navas är inga dåliga spelare.

  • Match: Sevilla – Manchester City
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Insats: 7,5/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar