Manchester City – PSG

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester City har under hela spelåret tenderat att falla ihop i enskilda matcher, nästan som ett korthus. Inte ens hemma på Etihad Stadium, där City under de senaste åren varit en ökänd motståndare, har de varit speciellt bra, endast två av de sex senaste matcherna har vunnits. De tre senaste hemmamatcherna mot lag från den övre tabellhalvan i Premier League, Manchester United, Tottenham och Leicester, har förlorats. City saknar alltjämt försvarsgeneralen tillika mittbacksklippan Vincent Kompany samt ytterlöparen Raheem Sterling. Betydande avbräck.

PSG hade det mesta i senaste mötet i Paris, bollinnehavet och chanserna, men slutresultatet blev ändå 2-2. Slarv i försvarsspelet, vid båda målen, och bland annat en missad straffspark från Zlatan Ibrahimovic bäddade för resultatet, som nu innebär att favoritrollen är omvänd. David Luiz var en av de som var allra värsta i den där matchen, och han har sett lite svajig ut sedan en tid tillbaka. Saknas nu, avstängd. Är det ens ett minus för dagen? Ytterst tveksamt. Även Blaise Matuidi är out.

Jag spelar på att PSG avancerar vidare till 2,30 @ Unibet.

  • Match: Manchester City – PSG
  • Spel: PSG att avancera
  • Odds: 2,30 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:30, 11/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar