Celtic – Manchester City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Celtic dominerar den skotska fotbollen. Laget är ohotade etta säsong efter säsong, men är samtidigt inte i närheten av samma klass som de har varit. Förr kunde man utmana i Europa, nu är det succé om gruppspelet kan nås i Champions League. CL-premiären borta mot Barcelona förlorades med förnedrande siffrorna 0-7 och de kunde blivit större.

Manchester City spelar fantastiskt fotboll just nu och borde kunna utmana de största lagen ute i Europa och är dessutom tippade som favoriter till att vinna Premier League. De har toppat formen och mer eller mindre ingenting talar för att de ska falla ihop inom en snar framtid. Borussia M’gladbach hemma var en mumsbit på bortaplan i CL-premiären, när vinstsiffrorna skrevs 4-0.

Jag spelar Man City -1,5 mål (Asian Handicap) till 2,05 @ bet365.

  • Match: Celtic – Man City
  • Speltips: Man City -1,5 mål (AH)
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 28/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar