Birmingh. – Middlesbrough

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

De senaste månadernas katastrofala resultat har inneburit att Birmingham varit borta från playoffstriden sedan en tid tillbaka och nu spelar man endast för att befästa sin position på den övre tabellhalvan. Laget placerar sig på nionde plats när två matcher återstår. Endast en av de tio senaste matcherna har vunnits. Det är målgaranti när Birmingham spelar, laget har hittat nätet i nio raka matcher, varav motståndarna gjort detsamma i åtta av dessa. Senast de lämnade en hemmamatch mållösa var den i december förra året.

Striden om de två direktbiljetterna till Premier League står mellan tre konkurrenter – Burnley, Brighton och Middlesbrough. Andraplatsen innehas av Middlesbrough som står på samma antal pinnar som de andra två, en siffra sämre i målkolumnen än de förstnämnda och två bättre än Brighton. Nu kommer ett ”Boro” som måste ha tre pinnar in på besök. De brukar förvisso vara försvarsstarka, men när motståndarna, som väntas, sätter i växeln kommer det förmodligen inte tabelltvåan kunna stå emot när tempot pushas upp.

Jag spelar att båda lagen gör mål till 2,10 @ ComeOn.

  • Match: Birmingham – Middlesbrough
  • Spel: BLGM
  • Odds: 2,10 @ comeon
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 29/4

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar