Man City – Middlesbrough

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester City är stora favoriter till att kamma hem årets Premier League. City har storsatsat och framförallt finns en viss Pep Guardiola vid bänken. Starten kan inte mycket anmärkas på heller, förstaplatsen innehas, men det är löjligt tätt uppe i toppen. Senast besegrades Barcelona hemma på Eithad Stadium och för stunden känns City ostoppbara.

Middlesbrough är nykomlingar denna säsongen och för deras del handlar det om att bara överleva. I och med 2-0-segern över Bournemouth förra veckan och skrällkrysset borta mot Arsenal dessförinnan har man studsat uppåt i tabellen. Efter den här matchen är det uppehåll och jag tror att ”Boro” får det tufft mot ett laddat City.

Jag spelar på Man City -1,5 mål till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Man City – Middlesbrough
  • Speltips: Man City -1,5 mål (AH)
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 16:00, 5/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar