Burnley – Middlesbrough

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Burnley är för det mesta uträknande, trots att de håller klassen i Premier League. Laget placerar sig ovanför det röda tabellområdet, men till nedflyttningsområdet skiljer så lite som tre pinnar. Energin som Burnley brukar komma ut med på Turf Moor imponerar enormt, de har brukar vilja sätta tonen direkt, även mot de bättre motståndarna, varav flera pressats hårt.

Middlesbrough var upphypade i början av spelåret och har titulerats som en av de vassaste nykomlingarna i Premier League under 2010-talet. Verkligheten är dock den att de bara är två platser och en pinne ovanför just Burnley i tabellen och inte alls kan räknas bort från bottenstriden.

Jag spelar på Burnley +0 mål (Asian Handicap) till 2,08 @ bet365.

  • Match: Burnley – Middlesbrough
  • Speltips: Burnley +0 mål (AH)
  • Odds: 2,08 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 26/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar