Liverpool – Burnley

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Liverpool kunde inte, trots en uppsjö av målchanser, en straffspark, sätta spiken i kistan i veckans Champions League-match mot Sevilla. Matchen spelades hemma på Anfield, och laget straffades hårt med ett 2-2-resultat på tavlan när 90 minuter var summerade. Bättre var det knappast innan dess, när Manchester City besöktes och siffrorna skrevs till förnedrande 0-5. Försvarsspelet fungerar inte.

Burnley är extremt formstarka. Laget kommer från en 1-0-vinst över Crystal Palace förra veckan. De storartade prestationerna har däremot kommit på bortaplan mot Chelsea (2-3) och Tottenham (1-1). Man har visats kapabla att steppa upp och skrälla mot toppmotstånd även på resande fot, vilket laget inte lyckades med i fjol. Laget ska ha goda möjligheter att göra mål på Liverpool i dagens match.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 2,15 @ William Hill.

  • Match: Liverpool – Burnley
  • Spel: BLGM
  • Odds: 2,15 @ William Hill
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 16:00, 16/9

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar