Burnley – West Ham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Testar detta spelobjekt från dagens Premier League-omgång när vi nu ska vända oss till Turf Moor. Burnley krigade till sig ett resultat senast men har alltjämt en lång väg att gå där man nu ska ta sig an ett West Ham som har fått en relativt önskvärd start. Med tanke på hemmalagets facit, utan seger och med svårigheter framåt, så kan det vara läge att syna gästerna med en gardering.

Burnley räddade en poäng sent in på tilläggstiden när inhopparen Ross Wallace slog in en frispark i matchminut 95 i borta- och nykomlingsmötet mot Leicester City, något som ändå får stå som en viss ”boost” i det som inte direkt har varit någon briljant inledning. Sean Dyches manskap har visserligen plockat 4 poäng från de inledande 7 ligamatcherna, men man står alltjämt utan en fullpoängare där man har haft enorma svårigheter framåt med endast två gjorda spelmål. Spelarmaterialet är aningen tunt där man även har varit skadedrabbat inledningsvis (även om det har börjat lätta något på slutet) där exempelvis båda topparna (41 av 72 gjorda mål i Championship i fjol) har saknats, och även om U21-landslagsmannen Danny Ings är tillbaka i träning så står han alltjämt som ett frågetecken. Hemmalaget börjar nu alltså, sakta men säkert, återfå några av de tidigare frånvarande spelarna men man får alltjämt klara sig utan Dean Marney, Sam Vokes samt Matthew Taylor.

West Ham har öppnat piggt och placerar sig på den övre halvan av tabellen där man egentligen endast har stått för ett bottennapp (Southampton hemma) och man har nu ett par stabila prestationer bakom sig. Det är numera ett relativt spännande ”Hammers” framåt med mer fart och kreativitet där man nu har målat i samtliga matcher efter premiären, och det var framförallt anfallsspelet som var ett tveksamt moment under fjolåret. Valencia, Sakho och Song är tre intressanta värvningar där framförallt de två förstnämnda herrarna kan visa sig bli matchvinnare med stor betydelse för London-lagets räkning. Det traditionellt sett svaga bortaspelet utanför Upton Park blev bättre under fjolåret, och skulle man kunna stå sig någorlunda skadefritt så vill jag nog tro att man kan placera sig i mittenskiktet. Bortalaget kommer till spel utan Cheikhou Kouyaté, Matt Jarvis, Guy Demel och James Collins. Andy Carroll och Joey O’Brien är långtidsskadade och stryks sedan tidigare. Spelbolagen bedömer att det är så gott som 50/50 där en bortaseger med insatsen åter vid ett oavgjort resultat (asian handicap 0) får ses som ett intressant spelalternativ på förhand. Burnley står alltjämt utan en seger där man även har nollats i 6 av 8 tävlingsmatcher. Hammers är något mer tryggt i sitt grundspel och har visat upp kvaliteter i anfallsväg som kommer leda till fler poäng än fjolåret. West Ham att vinna matchen (insatsen tillbaka vid kryss) testas strax under medel.

  • Match: Burnley – West Ham
  • Spel: West Ham (AH)
  • Odds: 1,875 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 16.00 18/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar