Leicester – Burnley

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Den engelska Premier League-fotbollen rullar vidare med 6 matcher på menyn denna lördag, och även om godbitarna väntar den efterföljande dagen så anser jag nog att vi har ett spelobjekt framför oss i detta nykomlingsmöte. Leicester City ska ta emot Burnley hemma på King Power Stadium, och medan det ena laget ser mer slagkraftigt ut så är det ytterst anmärkningsvärt vilka svårigheter motståndet har, i första hand framåt. Favoritskapet känns rimligt där ett spel på hemmalaget lockar.

Leicester plockade hem Championship på ett storstilat sätt ifjol och har även fått en skaplig inledning i sin återkomst till finrummet, och det trots ett relativt tufft spelschema där man i de 5 inledande omgångarna endast gick upp mot lag som placerade sig på den övre halvan av tabellen förra säsongen. Torsk senast i bortamötet med ett svårspelat Crystal Palace, om än acceptabelt att man åkte på en reaktion efter föregående prestation när 1-3 vändes till seger mot Manchester United. ”The Foxes”har spetsat fjolårets trupp med den meriterade mittfältaren Esteban Cambiasso (klartecken för spel efter skada) samt strikern José Leonardo Ulloa som redan har hunnit med att trycka in 5 mål. Två väldigt intressanta inslag i en redan välfungerande trupp. Hemmalaget har endast veteranen och nyförvärvet Matt Upson, som ännu inte har fått chansen att debutera, otillgänglig för spel.

Burnley tog platsen bakom dagens motstånd men har inte fått en fullt så lika rolig inledning på den här säsongen. Storförlust senast mot West Brom och inte mer än tre inspelade poäng efter kryss under de 6 inledande omgångarna där man alltjämt väntar på den första fullpoängaren. Än mer anmärkningsvärt att man nu inte har lyckats göra något mål sedan hemmapremiären, vilket innebär att man har gått mållöst i 5 ligamatcher i följd där man endast har fått till 6 avslut på mål i de 3 inledande bortamatcherna. Man saknar spets framåt nu när både Danny Ings och Sam Vokes har gått skadade under inledning där båda herrarna, tillsammans, stod för 41 av lagets 72 mål i Championship ifjol. Utöver Ings och Vokes har ”The Clarets” ännu mer skadebekymmer i och med att även Dean Marney, David Jones, Matthew Taylor samt Nathaniel Chalobah saknas.

Med tanke på vilka enorma svårigheter bortalaget har med att skapa och producera något i anfallsväg, tillsammans med att tongivande spelare saknas, så måste man nog ge favoritskapet en chans i det här mötet. Jag gillar hemmalagets möjligheter, den raka hemmasegern på Leicester spelas med medel.

  • Match: Leicester City – Burnley
  • Spel: Leicester (1)
  • Odds: 1,80 @ Ladbrokes
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16.00 4/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar