Leicester – Newcastle

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Leicester är med endast nio stycken ligamatcher kvar att spela, fem poäng upp på Tottenham och med tanke på vilka resultat man har mot de kvarvarande lagen (3-0 på det här motståndet bland annat) på spelschemat så börjar det här se alltmer realistiskt ut för Claudio Ranieris manskap. Leicester är extremt samspelta i detta skedet av säsongen, fullpoängare mot både Norwich och Watford där försvarsspelet har slipats till under den andra halvan av säsongen till ett anfallsspel som redan var väldigt vasst.

Lämna ett svar