Crystal Palace – Leicester

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Crystal Palace har rasat efter att ha utmanat toppskiktet under den inledande tredjedelen av säsongen, men en oerhört svag trend har nu försatt ”Eagles” i en position där man faktiskt kan blandas in i nedflyttningsstriden. Man är 8 poäng upp på närmsta lag nedanför nedflyttningsstrecket, avståndet kan dock fortsätta att krympa även efter den här helgen. Räknar man bort framgångarna i FA-cupen, där man faktiskt har kvalificerat sig för semifinal, så står man (i ligaspelet) utan en seger ända sedan jul.

Leicester närmar sig alltmer en av de, i modern tid, absolut största sensationerna i de stora ligorna i Europa. Man kommer in till det här mötet med ett försprång på 5 poäng ner till närmast jagande Tottenham och Claudio Ranieris manskap har nu stärkt upp ytterligare med en slipad defensiv som också kan vinna fotbollsmatcher. ”Foxes” har, till skillnad från motståndet, en bra trend bakom sig med segrar i 5 av de 7 senaste ligamatcherna och däremellan har prestationerna mot Arsenal och West Brom varit bra och där poängskörden kunde ha varit större.

Jag spelar Leicester Draw no Bet till 1,73 @ Unibet.

  • Match: Crystal Palace – Leicester
  • Spel: Leicester DnB
  • Odds: 1,73 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00 19/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar