Everton – Crystal Palace

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Premier League-fotbollen fortsätter med ytterligare två matcher denna onsdagkväll där den ena bataljen på Goodison Park är med om att avsluta spelomgång 34. Ett möte mellan två lag som imponerar i dagsläget där Everton jagar en åtråvärd plats i det europeiska finrummet medan Crystal Palace i stort sett kan ha säkrat ett kontrakt som såg vansinnigt avlägset ut för ett antal månader sedan. Arsenal vann igår där kvällens hemmalag måste svara upp – något jag anser att man ska ha goda chanser till.

Everton kan ha något riktigt stort på gång i det som har varit en lysande säsong hittills under managern Roberto Martinez och hans ledning i spanjorens första år på den blåa sidan av Merseyside. Bortasegern över Sunderland spikade lagets 7:e raka fullpoängare, ett rekord för ”The Toffees” del under deras Premier League-era, där man har visat upp en förmåga att få med sig resultaten även de gångerna när man inte övertygar fullt ut. Det är ett väldigt passningsskickligt, rörligt och kreativt Everton att jämföra med föregående säsonger vilket kan ge utdelning redan till sommaren. Man har med 15 poäng kvar att spela om en Champions League-plats i egna händer, vilket får ses som en riktigt fin bedrift om man lyckas gå hela vägen. För hemmalagets del är läget i truppen oförändrat att jämföra med lördagens drabbning. Sedan tidigare stryks Phil Jagielka, Steven Pienaar, Bryan Oviedo, Darron Gibson, Lacina Traoré och Arouna Koné.

Crystal Palace går även dem mot en riktigt stark säsong, speciellt om man ser till den vilken svag inledning nykomlingen hade bakom sig med poäng i endast en av de 10 inledande ligamatcherna. Tony Pulis intåg som huvudtränare, med sin inriktning på ett starkt defensivt grundspel, har skjutit ”Eagles” uppåt i tabellen och tillsynes på säkert avstånd till nedflyttningsstrecket där man nu står 7 poäng ovanför närmsta lag utanför säker mark. Via Aston Villa plockades den tredje raka segern för Palaces del där man även har hållit nollan intakt i samtliga av dessa matcher, vilket nämner en del om att kvällens bortalag verkligen är inne på rätt spår med eventuellt något att utveckla till nästa säsong. Bortalaget har i stort sett hela truppen intakt, ett frågetecken på Kagisho Dikgacoi som utgick tidigt i helgen.

Valde mellan ett sk handikapp (hemmaseger med två måls marginal) alternativt båda lagen att göra mål, där jag väljer att gå på den senare spelformen. Det här är, på pappret, den enklaste uppgiften Everton har kvar i kampen om en Champions League-plats där en fullpoängare är ett måste. Man har varit en maktfaktor här hemma på Goodison Park och för dagen agerar man tryggt på båda planhalvorna. Väldigt imponerande att se hur detta segertåg har rullat på även när exempelvis Phil Jagielka har saknats i mittlåset, vilket lyfter fram stabiliteten i grundspelet än mer. Även om motståndet har varit svårslaget på slutet vill jag se hemmalaget med goda förutsättningar till den 8:e segern i följd. Blir inte förvånad om det roteras något i bortalagets trupp som kan testa ett par alternativ nu när Crystal Palace har, om man ser till spelschemat, med en vinst i ryggen och en mer överkomlig uppgift till helgen (derby mot West Ham), se det positiva som eventuellt kan gå deras väg i den här matchen som en bonus.

Palace har inget emot att lämna över initiativet med boll till sina motståndare, men om man ser till vilka kvaliteter kvällens motstånd besitter i sitt sätt att förflytta bollen samt bibehålla första pressen högt upp i banan kan bortalaget få svårigheter med att hävda sig där man tvingas söka det längre alternativet mer än vanligt. Man spelar än mer försiktigt utanför Selhurst Park, där majoriteten av poängen plockas in, vilket man även ser till vad man lyckas prestera framåt på resande fot.

Hemmalaget bör ses med rimliga möjligheter till att kontrollera ytterligare en uppgift via ett stort bollinnehav där man ger motståndet väldigt lite utrymme och ett lågt antal målchanser, dock tror jag med tanke på senaste matchen att Crystal Palace kan lyckas näta i denna matchen. Jag väljer att spela att båda lagen gör mål till 2,10 @ bet365

  • Match: Everton – Crystal Palace
  • Spel: BLGM
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20.45 16/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar