Chelsea – Crystal Palace

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chelsea har haft allt annat än en ultimat inledning på den här säsongen. Det tog tre matcher innan man lyckades ta sin första trepoängare borta mot West Bromwich. Dessförinnan har José Mourinho fått se sitt lag tappa poäng mot Swansea och Manchester City. Efter 3-2-segern senast är frågan om vinden har vänt? Man kan bara anta att man går in med en stor revanschlusta efter premiären. Jag räknar åtminstone med att hemmalaget tar tag i taktpinnen från start och går för att vinna den här matchen

Crystal Palace å sin sida har fortsatt på den inslagna vägen från i våras, då man verkligen fick fason på spelet och bjöd på en fantastisk, offensivt inriktad fotboll. Sex poäng på tre matcher och därtill en sur uddamålsförlust mot Arsenal vittnar om att Crystal Palace blir att räkna med i år.

Sedan Crystal Palace gick upp till Premier League för två säsongen sedan har Chelsea vunnit tre av fyra matcher. I samtliga har man tagit ledningen direkt i första halvlek och på så sätt slagit an tonen redan från start. Jag spelar på att Chelsea leder i paus till 1,95 gånger pengarna hos ComeOn.

  • Match: Chelsea – Crystal Palace 
  • Spel: Chelsea vinner FH
  • Odds: 1,95 @ Comeon
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 16:00, 29/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar