Crystal Palace – Sunderland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Måndagsmatchen från Premier League den här veckan spelas mellan Crystal Palace och Sunderland. Senast Sunderland spelade på bortaplan förlorade dem med 8-0. Bättre lycka den här gången?

Det är minst sagt viktiga poäng som står på spel i botten av tabellen. Inför måndagens möte skiljer det bara en poäng mellan lagen och en seger skulle betyda väldigt mycket för båda lagen. Sunderland släppte som sagt in åtta mål i deras senaste bortamatch och de såg även väldigt svaga ut nu senast mot Arsenal när de förlorade med 2-0. Det var tydligt att storförlusten satt kvar i spelarnas huvuden än. Över de fem senaste matcherna har de en seger, tre förluster och en oavgjort. Under de åtta senaste matcherna har de bara en seger och det är inte mycket som talar för att de bryter den trenden ikväll.

Crystal Palace har inte heller någon strålande form men det finns ändå ljusglimtar. Nu senast fick de 2-2 borta mot West Bromwich och innan det förlorade de med uddamålet i Londonderbyt mot Chelsea.På deras sju senaste matcher har de bara två förluster (Chelsea och Hull). Sunderland känns som ett betydligt enklare motstånd och vi tror att hemmalaget tar det här. Crystal Palace brukar vara starka hemma på Selhurst Park där fansen brukar skapa en härlig stämning. Förra säsongen vann Crystal Palace hemmamötet mot Sunderland med 3-1 och 2,15 känns som ett bra odds för en hemmaseger.

  • Match: Crystal Palace – Sunderland
  • Spel: Crystal Palace (1)
  • Odds: 2,15 @ Ladbrokes
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 3/11, 21:00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar