Crystal Palace – Watford

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Crystal Palace fortsätter framåt under Alan Pardews ledning, det är dock något som inte har tagit form under den senare delen av säsongen efter en fantastisk inledning. ”Eagles” hade länge häng på det absoluta toppskiktet men har nu fallit tillbaka rejält. Palace har, bortsett från framgångarna i FA-cupen, varit vinstfria i åtta ligamatcher i följd. Detta beror först och främst på anfallsspelet som har varit väldigt håglöst. Under den här perioden har man endast mäktat med 3 mål framåt. Hemmalaget har saknat en striker ända sedan säsongsstarten och värvade inte bättre än en Emmanuel Adebayor ur matchform.

Watford har efter en svårare period strax innan och efter årsskiftet, där man tog en poäng från 5 ligamatcher, återigen hittat någorlunda rätt trots att man kommer från förlust mot ett för dagen riktigt vasst Tottenham. Quique Sanchez Flores har gjort ett utmärkt jobb med ”Hornets” så här långt och man kommer fixa kontraktet utan några större svårigheter med ett tillräckligt stort försprång uppåt. Starkt bidragande till det har varit anfallsparet Odion Ighalo och Troy Deeney i ett bortalag som har agerat med förhållandevis stor trygghet i sitt grundspel. I överlag är anfallsspelet inte bländande, men man försöker spela relativt rakt och enkelt där man har varit skapligt på att ställa om från ett lågt försvarsspel.

  • Match: Crystal Palace – Watford
  • Spel: Watford +0,5
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16.00 13/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar