Bournemouth – Crystal Palace

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bournemouth kommer till matchen, ganska utvilade, eftersom att man är utslagna ur FA-cupen sedan tidigare. Laget har fyra matcher utan vinst och placerar sig på tolfteplatsen i ligan. Senaste matchen spelades hemma mot Watford där resultatet blev 2-2. Anmärkningsvärt är att fem av de sju senaste matcherna har resulterat i tre insläppta mål.

Crystal Palace blev utslagna ur FA-cupen efter förlust mot City i helgen. Allardyce har fortfarande inte vunnit med klubben sedan han tog över och läget är kritiskt i ligan. Tre av Palace fyra senaste matcher har gått över 2,5 mål och det beror främst på en svag defensiv. Crystal Palace har förlorat sex av sina senaste sju ligamatcher. Laget har släppt in minst två mål i sex av lagets sju senaste bortamatcher.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,94 @ NordicBet.

  • Match: Bournemouth – Crystal Palace
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,94 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 31/1

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar