Newcatle – Crystal Palace

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

St. James’ i de norra delarna av England står som dagens första anhalt i denna Premier League-omgång där Newcastle ska gästas av Crystal Palace som alltjämt slåss för ett förnyat kontrakt. Ingen enkel uppgift direkt, men anser att bortalaget borde ha bättre möjligheter till att få med sig minst poäng, vilket synas till strax över dubbla insatsen.

Newcastle går in till det här mötet med en placering i mittenskiktet där man inte har någon plats i Europa att slåss för längre samtidigt som mycket ska till för att man ska kunna sjunka längre ner från den positionen man innehar i nuläget. ”Magpies” avslutade 2014 på ett fantastiskt sätt när man under en period vann 7 av 9 ligamatcher, vilket gjorde att man skuggade toppen, men går nu mot en desto mer blandad avslutning. Trots en mindre uppryckning med segrar över Aston Villa och Hullåkte man på pumpen senast i bortamötet mot ett vilt kämpande Fulham, sist i tabellen, med uddamålet vilket kändes rättvist över 90 minuter. Managern Alan Pardew, som tvingades sälja spelmotorn Yohan Cabaye till Paris runt årsskiftet, är avstängd ett antal matcher framåt efter att ha siktat skallen mot en motståndare och står inför en utmaning att motivera sin trupp om man ser till att man i praktiken inte har några större placeringar att slåss för. Hemmalaget har ett par noterbara frånvaron i startelvan där man återigen ställer upp utan Remy på topp samt Debuchy och Santon på ytterbackspositionerna. Obertan, Birigimana, reservmålvakten Elliot samt långtidsskadade Taylor stryks också men ses inte direkt som några kännbara tapp.

Crystal Palace parkerar på rätt sida om nedflyttningsstrecket, samtidigt har man tjänat in ett par poäng på att man har spelat två matcher mer än Sunderland, som man ordnade ett kryss mot förra helgen, närmast under. Det till trots så kan man vara väldigt nöjda över den vändningen man har stått för sett till vilken bedrövlig start nykomlingen hade där man förlorade 9 av de 10 inledande ligamatcherna. Tony Pulis intåg i London-laget har varit en rejäl boost om man i första hand ser till förbättringarna som har gjorts i försvarsspelet som har burit väg till många poäng. Trots att man inte har lyckats få med sig något mer än två oavgjorda resultat från sina 4 senaste matcher kan man fortfarande ta med sig att dessa poäng har hämtats utanför Selhurst Park där man annars har haft stora svårigheter under säsongens gång. Bortalaget kommer till spel utan två alternativ framåt där både Chamakh och Gayle saknas. Frågetecken på Bannan och Gabbidon. Palace har haft en hel del svårigheter mot dagens motstånd under 2000-talet där man i de 6 mötena (Premier League, Championship samt FA-cupen) har misslyckats med att ens göra något mål framåt. Här vill nog ändå tro att ett par saker talar i bortalagets favör och deras poängjakt: Desto större motivation, Loic Remys frånvaro (dryga tredjedelen av hemmalagets mål) och att man agerar med trygghet i ett lågt försvarsspel. Likt de föregående bortamatcherna vill jag nog tro att Crystal Palace kommer gå in för att vara väldigt belåtna med ett oavgjort resultat och spela väldigt kompakt där jag inte tror att hemmalaget kommer bjudas på mycket till ytor centralt. Även om Newcastle, i överlag, ska ses med en något högre grundkapacitet så är trenden alltjämt svag. Sedan strax innan årsskiftet har man endast vunnit 3 av sina 12 tävlingsmatcher och än mer anmärkningsvärt att man har nollats i 8 av dessa. Även här på St. James’ har man haft svårigheter med att få igång produktionen där det enda målet (Aston Villa) över de 4 senaste hemmamatcherna (i ligan) har slagits in på tilläggstid av tidigare nämnde Remy. Palace har i dagsläget kunnandet till att frustrera hemmapubliken även dem och att minimera antalet kvalitetschanser för motståndets del. Med det är jag något skeptisk till favoritskapets storlek.

Ett asian handicap (+0,5) spelas på Crystal Palace, strax under medel. Spelet är detsamma som en halvgardering/dubbelchans men till ett högre odds, därmed att bortalaget ska plocka minst en poäng från den här matchen.

  • Match: Newcastle – Crystal Palace
  • Spel: Crystal Palace +0,5
  • Odds: 2,075 @ Bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 16.00 22/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar