Leicester – Man United

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Leicester befinner sig i ruskigt dålig form, tre raka förluster i Premier League och laget har numera bara en poäng till Hull på nedflyttningsplatsen. Senaste blev det förlust borta mot Burnley (1-0). Leicester har stora problem med offensiven och till denna matchen saknas dessutom Slimani som tillsammans med Vardy är de bästa målskyttarna. Leicester är mållösa i deras fyra senaste Premier League-matcher.

Manchester Uniteds insats hemma mot Hull senast (0-0), var katastrofal. Laget måste spela upp sig för att nå en CL-plats. United har tre raka kryss i ligan och är i behov av en seger för att ta in nödvändiga poäng på de andra konkurrenterna i toppen, både Liverpool och Arsenal tappade poäng. United är oerhört svårslaget då de inte förlorat i ligan sedan i oktober men har inte råd att kryssa.

Jag spelar raka tvåan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Leicester – Man United
  • Speltips: Man United (2)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 5/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!