Man United – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester United är alltjämt på efterkälken mot toppkonkurrenterna, trots att vinsterna radats upp vecka efter vecka. Plats nummer sex innehas i tabellen, men till andraplacerade Liverpool skiljer faktiskt bara fem pinnar. United måste vinna matcher som denna för att kunna kriga om titeln på nytt. Laget har verkligen visat klassen på sistone, nio raka vinster och 15 raka utan förlust.

Liverpool verkar ha tajmat in en liten formdipp till matchen. De föll, trots en stark startelva med 0-1 borta mot Southampton i cupen senast och var extremt uddlösa. Dessförinnan spelade man, förvisso med en b-betonad elva, 0-0 mot Plymouth, från fjärdedivisionen, i FA-cupen. Det följde upp årets första match, endast 2-2 borta mot bottenlaget Sunderland.

Jag spelar raka ettan till 2,20 @ William Hill.

  • Match: Man United – Liverpool
  • Speltips: Man United (1)
  • Odds: 2,20 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 15/1

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar