Liverpool – Man United

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Liverpools situation är extremt tuff och även om uppehållet gett dem tid att slicka såren, kvarstår det faktum att lagets försvarsspel och spelarmaterial inte håller en tillräckligt hög nivå för att utmana i den absoluta toppstriden. Liverpool släpper in alldeles för många mål. Hemmalaget har dessutom bara vunnit enstaka matchen på sju omgångar. Främsta spetspelaren, Sadio Mané är otillgänglig.

Manchester United har med Champions League, den inhemska cupen och seriespelet inräknat, plockat nio vinster och ett kryss under spelåret. Alla dessa vinster, förutom en, har kommit med större siffror än uddamålet och i merparten av tillfällena har siffrorna skjutit i höjden. Centralt i banan har Manchester United vissa problem med skador. Pogba och Fellaini saknas och i försvaret är Phil Jones osäker.

Jag spelar på Man United +0 mål (Asian Handicap) till 1,96 @ bet365.

  • Match: Liverpool – Man United
  • Spel: Man United +0 (AH)
  • Odds: 1,96 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:30, 14/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar