Leicester – Tottenham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Leicester gjorde som bekant succé i Premier League förra säsongen och tog hem titeln. Under årets säsong har man inte kommit upp i samma nivå och spelet har varit fram och tillbaka. Första halvan var urusel och sedan Craig Shakespeare tog över huvudansvaret, började laget plocka poäng. Under Shakespeare har Leicester visat vilken klass laget besitter. Spelet på hemmaplan har varit väldigt bra med resultatraden 6-1-0. Då har man mött exempelvis Atlético Madrid, Liverpool och Sevilla.

Tottenham spelade den sista matchen på White Hart Lane förra veckan. Laget tog en 2-1-vinst över Manchester United. Numer är det klart att ”Spurs” kommer landa på andraplatsen och har därför ingenting att spela för. Kommer säkerligen finnas en bristande motivation i laget. Dessutom har bortaspelet varit lite sisådär under spelåret. Endast sju av sjutton matcher i seriespelet har vunnits på bortplan, vilket är klart sämst bland konkurrenterna i toppen.

Jag spelar på Leicester +0,5 mål (Asian Handicap) till 2,02 @ bet365.

  • Match: Leicester – Tottenham
  • Spel: Leicester +0,5 mål (AH)
  • Odds: 2,02 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar