Burnley – Southampton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Burnley är väldigt hemmastarka. Turf Moor är och har varit lite av en mardröm för Burnleys seriekonkurrenter. Medan vinsterna radats upp inför hemmapubliken, är laget vekare på resande fot. Totalt sätt har detta inneburit att laget placerar sig på tolfteplatsen för tillfället. Hela fem av de sex senaste bataljerna på Turf Moor har Burnley vunnit.

Southampton placerar sig på anonyma tiondeplatsen. Laget har, liksom inför de flesta spelår, köpts isär, men nu med skillnaden att standarden inte kan hållas uppe. ”The Saints” har bara tre dagars vila inför matchen och jag tror att laget får det tufft i dagens bortamatch.

Jag spelar på 1x till 1,73 @ Unibet.

  • Match: Burnley – Southampton 
  • Speltips: 1X
  • Odds: 1,73 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 16:00, 14/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar