Burnley – Stoke

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Burnleys avslutande veckor handlar uteslutande om att säkra nytt kontrakt. Med åtta matcher kvar att spela har man fem poäng till de negativa kvalplatserna. På sistone har det dock funnits viss anledning att ifrågasätta lagets form. Laget har inte vunnit sedan januari, då mot formsvaga Leicester. Man har fortsatt problem med sitt målskytte. Laget saknar Dean Marney och Johann Berg Gudmundsson.

Stoke har i praktiken redan säkrat kontraktet. Samtidigt har man inga större möjligheter att avancera så mycket i tabellen. Trots det har laget spelat väldigt fin fotboll på sistone och har i stunder hittat tillbaka till det som charmade många redan förra säsongen. Senast lagen möttes tog Stoke en stabil 2-0-vinst. I min värld är styrkeförhållandet minst lika tydligt den här gången.

Jag spelar på Stoke +0 (Asian Handicap) till 2,30 @ Unibet.

  • Match: Burnley – Stoke
  • Spel: Stoke +0 (AH)
  • Odds: 2,30 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 4/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar