Man United – Middlesbrough

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester United gjorde en stark insats senast mot David Moyes Sunderland, resultatet skrevs till 3-1. ”The Red Devils” har fått upp tempot och Mourinho verkar för tillfället tillfredsställd med hur laget presterar. Ibrahimovic blev stor-hyllad av brittisk media efter två assist och ett mål i matchen. Mourinho säger samtidigt att han förväntar sig mer från Zlatan.

Middlesbrough har tre förluster på sina fyra senaste ligamatcher och hela åtta bortamatcher utan en vinst. Offensiven har inte gjort så många mål som klubben hade hoppats på. Senast förlorade man borta mot Burnley med 1-0. Där lyckades Boro inte leverera trots Burnley urusla passprocent på 58 %. Bortalaget fick aldrig igång sitt spel då man var alldeles för aggressiva.

Jag spelar på Man United -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,925 @ bet365.

  • Match: Man United – Middlesbrough
  • Speltips: Man United -1,5 mål (AH)
  • Odds: 1,925 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 31/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar