Middlesbrough – Brentford

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

I den sista stopptidsminuten kom målet som ser ut att fälla avgörandet mellan dessa två. Fernando Amorebieta skickade in 2-1-baljan för Boro och det innebär att Brentford måste försöka vända siffrorna på bortaplan.

Trupperna ser nästan identiska ut som vid förra mötet och Borotränaren Karanka lär inte se något behov av att förändra i startelvan, möjligtvis på någon enstaka position. Brentford däremot, de borde ställa ut en lite mer offensivt balanserad startelva när minst två mål måste göras för att ha chansen att avancera. Detta tror jag att värden kommer utnyttja fullt ut. Brentfords defensiv är inte speciellt imponerande och flest mål släpptes in av topp åtta-lagen i serien – 22 fler än Middlesbrough, som dessutom är urstarka hemma på Riverside Stadium och hade bäst statistik i den kolumnen.

Det identiska mötet i september slutade hela 4-0 till Boro. Blir kanske inte liknande siffror här, men att de ska peta in ett par baljor ser jag en stor möjlighet för. Middlesbrough över 1,5 mål måste bara investeras i till dubbelt betalt hos Ladbrokes som bjuder nya kunder på .

  • Match: Middlesbrough – Brentford 
  • Spel: Middlesbrough 1,5 mål
  • Odds: 2.00 @ Ladbrokes
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar