Brentford – Burnley

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brentford föll på målsnöret förra säsongen, denna säsongen är drömmen om Premier League ganska långt borta. Laget har inte kommit upp i väntad nivå och hittas hela åtta poäng från playoff-platserna. Sviterna från den usla seriestarten sitter fortfarande i och det är ytterst osäkert om de faktiskt kommer kunna hoppa upp och plocka en av de där playoff-platserna. De tre senaste matcherna, två i serien och en i FA-cupen, mot konkurrenter av blandad kvalité har förlorats. Nu senast hemma mot serieledande Middlesbrough förlorade de med 1-0 trots ett stort bollinnehav.

Burnley var på toppen av kullen under en period, men de hade en period runt november-december där hade otroligt svårt att vinna täta fotbollsmatcher, kryssade en hel del och tappade en hel del mark i och med detta. Fjärdeplatsen innehas dock alltjämt, ner till död mark skiljer tre pinnar, och formen verkar återfunnen. Klart bättre form i Burnley. Efter den tuffa 0-3-förlusten mot Hull City i slutet av december, har de studsat tillbaka med besked – har tre vinster och ett kryss i formraden. I veckan kördes MK Dons över med 5-0 – på bortaplan. En helgjuten prestation att sväva vidare på.

Jag spelar Burnley +0 mål (AH), dvs. insatsen tillbaka vid kryss till 2,16 @ Ladbrokes.

  • Match: Brentford – Burnley
  • Spel: Burnley +0 mål (AH)
  • Odds: 2,16 @ Ladbrokes
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 15/1

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar