Brentford – Port Vale

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brentford har en makalös form just nu och det har sett riktigt lovande ut senaste tiden. Port Vale har varit något sladdriga borta denna säsong och bör få det tungt idag.

Brentford har haft en makalös form senaste tiden och har också fem vinster på dom fem senaste matcherna, man är obesegrade på dom 13 senaste matcherna. Siktet är ganska självklart att hålla sig kvar som etta i ligan och just nu finns det inte mycket som talar emot laget från att verkligen lyckas denna säsong. Bakom sig har man bland annat Wolves och Preston som just möter varann i helgen. Plockar man full pott här samtidigt som dom andra lagen tappar poäng har man en bra chans att dra ifrån lite till i tabellen som man just nu leder med en poäng till godo ner till Leyton.

Port Vale är inte ett präglat bortalag och man tar inte så mycket poäng när man spelar borta. Motivationen i laget är dock på topp då man har närmat sig play-off platserna och är endast 2 poäng bakom Rotherham som har 6 platsen. 2 vinster på dom fem senaste som har kommit hemma. Man släpper också in en hel del på bortaplan också.

Alan Judge på lån från Blackburn kan göra debut i hemmalaget i denna match, borta är förmodligen Douglas, Harris och Grigg som dras med småskador.I Port Vale är med allt att döma Chris Lines tillbaka, Duffy är borta i denna match. Grimmer gör debut för bortalaget och Davis är också tillbaka efter att ha varit utlånad. Ja det ska och kommer att skilja en del mellan lagen i denna match, Brentford har en ruggig form och hemma är man riktigt giftiga. Port Vale är alldeles för svaga borta plus att man släpper in för många mål för att på något sätt kunna hota en hemmaseger här idag. Jag tror dessutom att Brentford kommer att göra en del mål och vinner med minst två mål, spelar Brentford -1 med insatsen tillbaka vid vinst med ett mål.

  • Match: Brentford – Port Vale
  • Spel: Brentford -1
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 11/1 16:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar