MK Dons – Port Vale

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

MK Dons har definitivt siktet på ett snabbt respass tillbaka till Championship, som laget ramlade ur förra säsongen. Truppen är stark i tredjedivisionsmått mätt och det ska finnas stora möjligheter till att slåss om platserna till Championship. Jag värderar dessutom MK Dons som det snäppet bättre laget i denna matchen.

Port Vale känns som ett klassiskt mittenlag i tabellen, precis som de slutade under fjolåret. Nu finns häng på playoffplatserna, men tabellen har ännu inte dragits isär. Betydande avbräck är man också drabbade av. Anton Forrester missar matchen och mittfältspjäsen Paulo Tavares är avstängd.

Jag spelar raka ettan till 1,83 @ William Hill.

  • Match: MK Dons – Port Vale
  • Speltips: MK Dons (1)
  • Odds: 1,83 @ William Hill
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 15:15, 9/10

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!