Hannover – Mönchengladbach

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hannover är jumbo i Bundesliga och som det ser ut nu, kommer laget få tillbringa hela nästa säsong i andraligan. ”Die Roten” har nu tolv poäng upp till säker mark och de fem matcherna som återstår är mot tufft motstånd som Bayern München och Schalke. Våren har varit helt katastrofalt dålig, där man endast lyckades ta fyra poäng. Man vann turligt nog mot Stuttgart med 2-1 och sen tog man en pinne i senaste matchen mot Hertha Berlin (2-2). Tränaren Thomas Schaaf fick lämna efter förlusten mot Hamburg (3-0) Dessutom är Hannover ett av de lagen som släpper in mest mål i ligan. Man har flera avbräck inför dagens match, bl.a backen Sorg, mittfältarna Prib och Andreasen.

Mönchengladbach placerar sig på femteplatsen i Bundesliga och har tre poäng upp till CL-kvalplatsen. På hemmaplan är man bland de bättre lagen men på resande fot har det gått destro sämre. ”Die Fohlen” har tagit endast en poäng på de fem senaste matcherna på bortaplan. Däremot borde man ha fått med sig poäng mot Schalke (2-1) och Wolfsburg (2-1). I dagens match måste man klara sig utan rivjärnet Granit Xhaka men man får tillbaka anfallaren, Rafael. Han har gjort tretton mål och tio assist hittills, otroligt viktig spelare för Mönchengladbach. Det börjar även ljusna på skadelistan för dem, flertalet duktiga spelare har kommit tillbaka som t.ex. Hermann och Wendt.

  • Match: Hannover – Mönchengladbach
  • Spel: Mönchengladbach över 1,5 mål
  • Odds: 1,65 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 15/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar