Hannover – Stuttgart

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hannover kommer senast från en tung 0-4-förlust borta mot tredjejumbon Werder Bremen. Katastrofal insats från gästernas sida. Klubben riskerar att tappa en plats på övre tabellhalvan vid poängtapp. Skulle Hannover vinna ikväll, sätter man press på konkurrenterna på Europaplatserna. Laget är starka hemma på HDI Arena med tre vinster, ett kryss och enstaka förlusten. Hannovers chanser att vinna är goda.

Stuttgart ligger två poäng bakom. De stod i motsats till Hannover för en suverän prestation när femman och anrika Borussia Dortmund värjdes undan med 2-1 för exakt en vecka sedan. Man har det emellertid fortsatt svårt på bortaplan. Oförmågan att leverera på resande fot är ett faktum med tanke på att alla sex matcher har förlorats och med fjolåret inräknat har Stuttgart inte vunnit på 13 raka bortamatcher.

Jag spelar på Hannover Draw No Bet till 1,71 @ Unibet.

  • Match: Hannover – Stuttgart
  • Spel: Hannover DnB
  • Odds: 1,71 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:30, 24/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar