Greuther Fürth – Hannover

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Greuther Fürth tillhör den nedre halvan av tabellen. Laget rår sällan på topplagen i ligan men samtidigt tar man sina vinster mot bottenlagen och däremellan tar man en och annan poäng av mittenlagen. Nästa vecka spelas åttondelsfinal i DFB-Pokal mot Mönchengladbach och jag tror att större delen av lagets fokus kommer ligga i den matchen än dagens match.

Hannover trummar på mot Bundesliga som man åkte ur förra säsongen. Laget innehar förstaplatsen tillsammans med Stuttgart och Braunschweig. Ser man till formen så har man 8 raka matcher utan förlust. Då har man även stött på lag som Stuttgart (2-1), Braunschweig (2-2) och Heidenheim (3-2). Det är ett offensivt starkt lag, 32 mål på 18 matcher.

Jag spelar på Hannover över 1,5 mål till 2,00 @ ComeOn.

  • Match: Greuther Fürth – Hannover
  • Speltips: Hannover över 1,5 mål
  • Odds: 2,00 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 3/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar