RB Leipzig – Greuther Fürth

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

RB Leipzig inledde säsongens första match med att besegra Frankfurt på bortaplan (0-1). Nu senast vann med 2-0 mot ny-uppflttade Bundesliga-laget Ingolstadt med 2-0 i en träningsmatch och man har en mycket bra form då de senaste 7 matcherna har vunnits. Man har dessutom visat sig vara stark hemma på Red Bull Arena och sista matchen hemma i ligaspelet var just mot Greuther Fürth som man besegrade med 2-0. På de senaste 10 hemmamatcherna har det blivit 8 segrar.

Greuther Fürth har också inlett säsongen med att ta en seger, där man tog en vinst mot Karlsruher med 1-0 genom mål i slutet av matchen. Man har precis som Leipzig bra form och man har vunnit 4 av de 5 senaste matcherna. Något lite oväntat var att man besgrade Bilbao på bortaplan (2-3), med tanke på att man har ett ganska dåligt bortafacit. Bortser man från Bilbao matcherna har man 3 raka förluster på bortaplan och förra säsongen blev det endast 2 segrar på 17 spelade bortamatcher. 

Jag spelar raka ettan till 1,70 @ Unibet med en medel insats.

  • Match: RB Leipzig – Greuther Fürth
  • Spel: RB Leipzig (1)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:15, 3/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar