Leipzig – Monaco

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Leipzig kanske inte har nått Champions League-slutspelet på det mest charmigaste sättet. Samtidigt kan man inte sluta imponeras av att laget som nykomlingar slutar på andraplatsen i Bundesliga. Denna säsongen öppnades förvisso med förlust mot Schalke. Däremot har lagets två senaste matcher vunnits. Hemmalagets form ska vara okej. Leipzig har stor potential och spets i deras spelartrupp.

Monaco var en annan av de största utropstecknen i den europeiska toppfotbollen förra året. Laget vann Ligue 1 mot alla odds, före Paris Saint-Germain. Gott om klass finns det fortfarande i truppen, men man har blivit av med flera av de mest färgstarka spelarna, bland andra Kylian Mbappé. Därtill kommer laget till spel med en chockförlust mot Nice, med hela 0-4. Formen är förmodligen inte den bästa.

Jag spelar på raka ettan till 2,60 @ William Hill.

  • Match: Leipzig – Monaco
  • Spel: Leipzig (1)
  • Odds: 2,60 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 13/9

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar